Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
928
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Steam oyunlar başlatılıyor yazdıktan sonra açılmıyor
İ
5 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba değerli dostlar. Bugün fark ettiğim daha öncesinde olmayan yüklü olan herhangi bir oyuna tıkladığımda klasik başlatılıyor ekranı geldikten sonra hiçbir oyun açılmıyor. "CS:GO "Far Cry5" "Assassin Creed odyses" vs vs. bunun neden olduğunu çözebilmiş değilim. Durduk yere ne olabilir ki? CS:GO tekrar silip yükledim en küçük o olduğu için boyutu maalesef aynı sorun ile karşılaştım hiçbir hata vb vermiyor sadece açılmıyor. Yardımcı olacak dostlara şimdiden teşekkür ederim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
4 yıl
Er

bendede böyle bir sorun var ilk önce cs açılmamaya başladı ekran kartı driverini güncelledim. pc %300 daha delirdi fln sonra sildim onu hiçbirşey açmıyor portal 2 ve cs oynuyorum şuan onları açmıyo napabilirim format atayım mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Ben format atmakla bulmuştum sanırım çareyi hocam.




Bu mesajda bahsedilenler: @Bedirhan Aktaş
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.