Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1261
Tıklama
0
Öne Çıkarma
YAHOO'DA MAIL SORUNU
A
19 yıl (616 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar yeni aldığım bilgisayarımda YAHOO maıl adresimdeki attachment leri göremiyorum.Özellikle resim dosyalarını.(JPG,JPEG vs.)ve PPS uzantılı slaytları göremiyorum.Resimlerde x işareti çıkıyor kutuların içinde.Kaydedince de önizleme yok diyor.PPS leri de açmaya çalışınca powerpoint bu dosyayı açamaz diyor.Aynı mailleri hotmail adresimde çatır çatır açıyorum.Yahooda attachment şeklinde olmayan resimler altalta açılıyor.Ama attachments bölümündekiler kutuların içinde x şeklinde çıkıyor.Bir türlü çözemedim.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Aynı şeyler çalıştığım yerdeki bilgisayardada böyle.Benim bigisayar da windows xp service pack 2 ve mms office 2003 yüklü.Internet explorer ide 7.0 sürümü ile güncelledim yine bir şey değişmedi.
SSL 2.0 ve SSL 3.0 kullan seçeneklerinide işaretledim.Genede düzelmedi.Yardım bekliyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
19 yıl (616 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar biraz araştırma yaptıktan sonra anladım ki yahoo mail server multipart/mixed içerikli dosyaları açmıyor.MIME denen birşey varmış.Bu durmda ne yapabilirim?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
19 yıl (616 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Vay be bir Allahın kuluda bilmiyor demekki.Kimsenin başına gelmemiş demek.Hmmm ilginç.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
19 yıl (616 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sorun TTNET kampanyası ile aldığım airties rt-205 modemden kaynaklanıyormuş.Modemin yazılımı güncelledim ve artık hiçbir sorunum kalmadı.Kablosuz ağda ve internette kopukluklar bitti.Her yere gayet hızlı ve temiz bağlanıyor.Eğer bu problemleri yaşayanlar varsa dikkatinize.
www.airties.com sitesinde yazılım ve sürücüler sekmesinde RT-205TT FW 1.0.19 dosyasını indirip yazılımınızı güncelleyebilirsiniz.



A
19 yıl (304 mesaj)
Yüzbaşı

demekki airties modem kesinlikle almamak lazım co sorunlu her forumda sorun okuyorum hakkında bunun.

turk markası olmasından mıdır sebep nedir cok sorunlu yaw



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.