Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1158
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Z506 Stereo Sorunu
V
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba. İkinci el Logitech Z506 aldım. 5.1 sistem, şu an yalnızca 3.5mm jack ile bilgisayara bağlı. Fakat sağ taraftan daha yüksek ses geldiğini hissedebiliyorum. 5 hoparlörün birden çalışmasına gerek yok, zaten masada duruyorlar stereo olarak çalışmaları benim için yeterli. Bunun için bağlantıyı 3.5 mm'den stereoya çeviren kablolarla mı yapmalıyım? Şu an yalnızca yeşil jacka kablo bağlı.
< Resime gitmek için tıklayın >



T
4 yıl
Yüzbaşı

Bir tarafı 3.5mm diğer tarafı rca olan kablodan alırsan dediğin şekilde stereo kullanabilirsin. O zaman böyle bir sorun yaşamaya da bilirsin ama emin değilim.



T
4 yıl
Yarbay

Kablo almana gerek yok. Zaten ön sağ ve sola ses ileten kabloyu taktığın zaman stereo olmuş oluyor. Birinden daha yüksek ses geliyorsa ayarlarda veya hoparlörde sorun vardır.



V
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

3.5mm to rca kabloyla bağlantı yapınca sorun düzeldi. Aux girişinde hasar var sanırım ürünün. Yine de böyle kolay bir şekilde çözülmesi güzel oldu Teşekkürler herkese



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.