Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
4062
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Amazon Siparişim Gözükmüyor Giden Paramla Kaldım
A
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar ne yapacağımı bilemediğimden konu açayım dedim sinirden kalbim sıkışıyor belki buralarda bilen birisi vardır da yardımcı olur bana.
Cumartesi günü Amazon.in'den PSN kuponu almaya çalıştım, satın alımı gerçekleştirdim ücret hesabımdan çekildi. Siparişime bakayım derken bir anda hesabım kitlendi, neyse 5 dakika sonra hesabı açtım fakat ne siparişim gözüküyor ne de iade ile alakalı bir şey. Öncelikle bekledim sonra Pazar günü Amazon.com.tr'ye yazdım, böyle böyle oldu yardımcı olur musunuz diye, Amazon.in ile görüşmeniz gerekiyor dediler. Tamam dedim ama bekledim gene. Bugün saat 11 civarı Amazon.in ile yazılı görüşmeye çalıştım 1 saat öyle geçti halledemediler, telefonla aradılar 1 saat yine öyle görüştüm yine halledemediler. Gittiler en sonunda dediler Amazon.com.tr ile görüşün, TR'yi aradım biz işleme erişim sağlayamadığımız için müdahale edemiyoruz İN ile görüşün. Ya dedim 2 saattir orasıyla görüşüyorum zaten, yok yani kısır döngüye düştüm.


Arkadaşlar şu anda 368 lira param haybeye gitmiş vaziyette. Ne yapabilirim, ne yapmam gerekiyor bu konu hakkında nereye başvurabilirim nasıl kovalayabilirim bilen birisi varsa yol gösterebilir mi gerçekten o kadar daraldım ki şu an.



T
4 yıl
Yüzbaşı

Hocam öncelikle derin bir nefes al ve arkana yaslan rahatla. Ödeme yaptığın site Amazon, yani bir şekilde o sorun çözülecek. Şimdi nasıl olması gerektiğini yazıyorum.


Öncelikle görüşmelerden sonra gelen yardımcı olabildik mi evet/hayır mailine mutlaka hayır diye dönün. Görüşmeleri Amazon.in ile yapmanız gerekiyor ama telefonda bozuk İngilizce ile konuşun, ben Türküm Türkçe konuşan biriminiz yok mu diye söyleyin. Onlar da kendileri Amazon.tr'ye aktarsın. Direkt siz ararsanız tahminimce olmaz. Ama şunu mutlaka unutmayın evet/hayır mailine sorun çözülene kadar mutlaka hayır deyin. Ayrıca aynı konu üzerine bir daha mail atın. Aynı müşteri geri dönerse o da sıkıntı yaratır. Amazon kadar müşteriye önem veren bir firma görmedim ben. Yeri geliyor kullanılmış ürünün bile iadesini sağlayabiliyorlar. Bir de ya kibar olun ya da yardırın. İki türlü de sonuç alınıyor Ama halledebiliyorsanız İngilizce konuşmak sıkıntı olmuyorsa orası ile görüşün.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Hocam eleman mail gelecek demişti sonunda geldi bastım hepsine 1 yıldızı. Şimdi satıcı ile görüşmeyi denedim orada da 2 günde cevaplayacak da bilmem ne artık ne zaman cevaplarsa. Amazon övüyorduk şimdi sabah akşam sövesim var ya.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @trkgncr
T
4 yıl
Yüzbaşı

Durum saçma gerçekten ama ben illaki çözüleceğini düşünüyorum Amazon olduğu için. Yoksa babamın firması da değil hani diğer firmaları bildiğim için ben de Amazon'u övüyorum. Şunu da duymuştum hocam 5€ çekmesi gerekirken Amazon 65€ çekmiş. Ama iadesini de gerçekleştirmişler. Benim Amazon.de'den aldığım ekran kartı bozulmuştu. Tekrar TR'ye gönderimi yok diye para iadesi yapmışlardı 1 küsür yıl sonra Birkaç kez arayın bence hocam, adamların gözünde o da negatif bir etki. Bu adam tekrar arıyorsa demek ki işi çözülmemiş bir sorun var diye algılanıyor muhtemelen. HB olsa teknik birime aktardık çözecekler, yersen





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkgncr -- 15 Haziran 2020; 16:56:43 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Arkadiusz Milik
M
4 yıl
Yarbay

Kart ile almissindir. Banka musteri temsilcisini ara harcama itirazinda bulun. Amazon senin aldigini bankaya kanitlamak zorunda. Sen de siparislerim kisimlarinin ekran fotograflarini al. Paranin cekildigini vs soyle. Halledilir. Ancak sonuclanma suresi 2 haftayla-6 ay arasi :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Hocam ikinciye yazdım, konuştuk bekleyin dedi şimdi de 5 dakika bekleyişten sonra suradıma kapadı herif. Hay Allah'ım ya rabbim yaaaa....




Bu mesajda bahsedilenler: @trkgncr
B
3 yıl
Er

sonuç ne oldu



A
geçen yıl
Er

aynı sorun bende de oldu son durum nedir arkadaşlar?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.