Arkadaşlar merhaba, öncelikle sorunu başlıkta tam belirtemedim. Bilgisayar yük altında değilken bile aniden kendi kendine kapanıyor. Bazı kapanmalarda kapandıktan hemen sonra kendi kendisine başlarken, bazı kapanmalarda ise açılmıyor. Açılmıyordan kasıt hiç tepki vermemesi. Güç gitmiyor. Sorunun Psu'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama yenisini alacak kadar emin olamadım. Pc kapandıktan sonra güç kablosunu çıkartıp belli bir süre bekledikten sonra (bu süre değişken) bazen açılıyor. Bazı zamanlar ise anakart üzerindeki güç kablolarının hepsini söküp tekrar takmam gerekiyor. Bu sorun hakkında hiçbir fikrim yok, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.