9 haziranda yurtiçi kargo kasayı teslim etti. kasayı kutusundan çıkardıktan sonra ön panelin yamulmuş olduğunu fark ettim. < Resime gitmek için tıklayın >
aynı gün kasanın değişimini istediğime dair mail attım, bana ön paneli söküp göndermemi söylediler. değişim istediğimi tekrar belirtince "Ürünü gönderin incelensin." yanıtını aldım. alışveriş yapacak olanlar dikkate alsınlar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
9 haziranda yurtiçi kargo kasayı teslim etti. kasayı kutusundan çıkardıktan sonra ön panelin yamulmuş olduğunu fark ettim.
< Resime gitmek için tıklayın >
ezilmenin olduğu yer (ezilmenin olduğu yerde kutuda hasar yok)
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
aynı gün kasanın değişimini istediğime dair mail attım, bana ön paneli söküp göndermemi söylediler. değişim istediğimi tekrar belirtince "Ürünü gönderin incelensin." yanıtını aldım.
alışveriş yapacak olanlar dikkate alsınlar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.