Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
941
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Monster Tulpar M.2 SSD Boot sorunu
K
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba, elimde Tulpar v4.1 var.https://www.hepsiburada.com/adata-xpg-sx8200-pro-512gb-m-2-pcie-3500-2300mb-s-ssd-asx8200pnp-512gt-pm-HB00000IQ5QI Bu SSD'yi aldım. Monta ettim çalışıyor formatta attım ama Boot edemiyorum. BIOS'da taktığım SSD gözükmüyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bilgisayarın teknik özellikleri;https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t5-v4-1-15-6/



Z
4 yıl
Yarbay

Hocam m.2 tipindeki SDDler sata veya pci express arayüzünü kullanır. Eğer cihazınız pci arayüzünü kullanan m.2 ssd destekliyorsa pci ex m.2 ssd almalısınız. Fakat eğer sata arayüzünü kullanan m.2 ssd destekliyorsa sata m.2 ssd almalısınız. Cihazınız hangisini destekliyor bilmiyorum. Bunu monster müşteri hizmetlerine sorup kesin olarak öğrenin. Sonra doğru modeli kullandığınız halde görmüyorsa ssdde veya m.2 slotunuzda sorun olabilir. Ayrıca her ihtimale karşı yayınlanmış yeni bir bios varsa update yapmak iyi olur.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Hocam teşekkürler desteğiniz için. Haklısınız monster müşteri hizmetleri ile görüştüm. Söylediğiniz gibi aldığım ssd anakartım ile uyumlu değilmiş. Sata ssd almalıymışım.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @zwanzig
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.