Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
2194
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Monster Huma H4 V3.2 İlk Değerlendirmem
M
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Cihazı yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum yüzden kısa ve basit bir yorum olacak.

Cihazın en büyük özelliği hafifliği bence 1kg ağırlığı acayip kolaylık ve rahatlık sağlıyor kullanırken. Ekranı kaliteli duruyor ips mat bir ekran parlama yapmaması güzel. Klavyesi genelde hep sorulan bir konu tasarım tipinden dolayı ama bir iki günde alışılıyor tam boy enter olması güzel yanlarından. Touchpad'i aşırı pürüzsüz değil ama windows'un jestleri ile filan kullanması keyifli ayrıca sol üstüne iki kere tıklayınca devre dışı bırakılabiliyorsunuz touchpad'ı, işe yarar bir özellik.
Pil ömrü günlük kullanımda(chrome'da gezme arada youtube izleme, pdf okuma yazı yazma vs.) 6 saat civarı gidiyor.

Oyun sadece forza denedim 720p renderlayınca orta ayarlarda 40-50fps arası alıyorum, 1080p'de 30 fps civarı alırsınız düşük ayarda. Isınma konusunuda gelince cihaza yüklendiğiniz zaman render, oyun vs. evet ısınıyor her zaman olduğu gibi. Ben oyunda en fazla 80 gördüm, aşırı ısınma sorunu yok ama şöyle bir dezavantajı var kasa ince olduğu için ısıyı hissediyorsunuz yani aşırı ısınma durumu yok ama hissettirme durumu var bu da ince modellerin ortak durumu zaten.

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melburg -- 25 Mayıs 2020; 18:55:3 >

B
5 yıl
Yarbay

Klavye ve hoparlör kısmı herhalde kıstıkları yerler, daha ayrıntılı bir inceleme faydalı olacaktır.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Açıkçası klavye'de ben öyle bir eksiklik görmedim rahatsız eden, tasarım tarzı farklı, 2010'lar öncesi çıkan notebook'ların klavye tarzına benziyor. Hoparlör konusu iş görür denebilecek seviyede sound blaster olduğundan biraz daha toparlıyor sesi kendiniz ayar yaparsanız daha da iyi sonuç elde edersiniz belki ben direk hazır profilleri kullandım.




Bu mesajda bahsedilenler: @babadol
T
5 yıl
Yüzbaşı

Bu üründen alma arifesindeyim sanırım.

Bu tarz ince, pili uzun giden, ekranı iyi ve hafif bir notebook bakıyorum.

Bu ürüne alternatif başka tavsiyeniz var mı, araştırma esnasında başka ne gibi ürünlere baktınız?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

O
5 yıl
Çavuş

Ürünü ben de almak istiyorum ancak ekran kartı kafamda çok büyük soru işareti oluşturuyor. Günlük kullanımım word, excel, netflix, web tasarım. Şuan mac kullanıyorum ama windows a geçince GTA 5 oynamak istiyorum, orta ayarlarda olsa yeterli ultrada gözüm yok zaten. Oyun performansını deneme fırsatınız oldu mu daha fazla?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: omerfbc344

Ürünü ben de almak istiyorum ancak ekran kartı kafamda çok büyük soru işareti oluşturuyor. Günlük kullanımım word, excel, netflix, web tasarım. Şuan mac kullanıyorum ama windows a geçince GTA 5 oynamak istiyorum, orta ayarlarda olsa yeterli ultrada gözüm yok zaten. Oyun performansını deneme fırsatınız oldu mu daha fazla?
Gta'yı çok rahat oynatır ben denemedim ama aynı modeli kullanan birinin videosu var gta için.https://www.youtube.com/watch?v=qGDb58UhBJA&t=426s
Ben sadece forza oynadım



J
5 yıl
Onbaşı

Hocam bu modeli almak istiyorum ama işlemci aklımı kurcalıyor. Programlama ile uğraşıyorum ve 10510U yetersiz kalır mı diye endişeliyim, sizin kullanımızda herhângi bir yavaşlık, uygulama açarken bir zorlanma gibi emareler görüyor musunuz?

Bir de klavye nasıl sizce? Yukarıda yazmışsınız ama daha uzun süre kullandıkça tecrübeleriniz değişti mi, alıştıkça kolaylaştı mı ya da sizi rahatsız eden özellikler görünür olmaya başladı mı?

Çok teşekkür ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ben programlama ile uğraşmadığım için oradaki programların çalışma durumunu bilmiyorum ama ben kendi kullanımımda memnunum hızdan gayet hızlı. U serisi tabi ki h serisinden daha güçsüz ama u serisi işlemciler içinde en iyilerden biri bu i7. Klavyeden memnunum gözüme bir batan sorun yok açıkçası cihazda.

Değerlendirmeme ek bir şey olsun ekranı güzel baya yüzde 72 ntsc ve yüzde 98 srgb panel keyifli baya.




Bu mesajda bahsedilenler: @Jutsurai
A
4 yıl
Yarbay

Güle güle kullanın. Batarya oerformansı nasıl? Office uygulamalarında saatlerce gider ama internet kullanırken ortalama süreniz nedir?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
4 yıl
Teğmen

merhaba kullanim tecrubeleriniz neler aradan uzun bir zaman gecmis herhangi bir sorun yasadiniz mi?

bende ince bir laptop almak icin arastirma yapiyorum ikinci laptopum olarak kullanicam. bu yuzden ikinci el olarak almayi planliyorum. monster huma ve matebook arasinda kaldim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.