Geçen gün ps4 açtığımda harici hd deki daha önce oynadığım oyunu açarken hata verdi. Sonra ps4 kapatmaya çalıştığımda bir türlü kapanmadı fişi çekmek zorunda kaldım. Tekrar açtığımda aynı oyunu gene açmadı ama farklı bir oyunu açıyor. Ps4 forumda hdd hatası formatlanmalı vs diyor ama harici olduğu için ps4 kurtarma ekranında bu hdd ye işlem yapamam. Belli bir bölümü bozulmuş olabilir mi harici hdd nin? 1.3TB lik oyun çöpe gitmesin durduk yere ondan korkuyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.