Sağda periventriküler derin beyaz cevherde yaklaşık 8 mm ve solda 3 mm çapında T2 ve FLAIR sekansta hiperintens nonspesifik sinyal değişiklikleri mevcuttur (iskemik odak ?). Takibi önerilir. Sol temporal polde 21x9 mm boyutunda genişlemiş BOS mesafesi mevcuttur. Her iki serebellar hemisfer, pons ve medulla oblongata homojen sinyal intensitesinde izlenmiştir. IV. ventrikül normal konum ve boyutlardadır. Bazal sisternalar tabiidir. Her iki internal akustik kanal genişliği ve 7-8. sinir kompleksi normal olarak değerlendirilmiştir. Bazal ganglionlar ve talamuslar normaldir. Korpus kallozum ve pineal bez tabiidir. III. ve lateral ventriküller normal konum ve boyutlardadır. Kitle etkisi saptanmamıştır ve orta hat yapıları yerindedir. Sella genişliği ve hipofiz bez yüksekliği normal olarak değerlendirilmiştir. Kavernöz sinüsler simetrik görünümde ve homojen sinyal intensitesindedir. Willis poligonu arterlerinde ve dural sinüslerde özellik yoktur. Her iki bulbus oküli, oküler kaslar, optik sinir ve retrobulber yağ dokusu normal olarak görüntülenmiştir. Mastoid sellüllerin ve paranazal sinüslerin aerasyonu tabiidir. Her iki orta konka lameller bölümü pnömatizedir. Sol alt konka hipertrofiktir. Kemik yapıda patoloji saptanmamıştır.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sağda periventriküler derin beyaz cevherde yaklaşık 8 mm ve solda 3 mm çapında T2 ve FLAIR sekansta hiperintens nonspesifik sinyal değişiklikleri
mevcuttur (iskemik odak ?). Takibi önerilir.
Sol temporal polde 21x9 mm boyutunda genişlemiş BOS mesafesi mevcuttur.
Her iki serebellar hemisfer, pons ve medulla oblongata homojen sinyal intensitesinde izlenmiştir. IV. ventrikül normal konum ve boyutlardadır. Bazal
sisternalar tabiidir. Her iki internal akustik kanal genişliği ve 7-8. sinir kompleksi normal olarak değerlendirilmiştir.
Bazal ganglionlar ve talamuslar normaldir. Korpus kallozum ve pineal bez tabiidir. III. ve lateral ventriküller normal konum ve boyutlardadır. Kitle etkisi
saptanmamıştır ve orta hat yapıları yerindedir.
Sella genişliği ve hipofiz bez yüksekliği normal olarak değerlendirilmiştir. Kavernöz sinüsler simetrik görünümde ve homojen sinyal intensitesindedir.
Willis poligonu arterlerinde ve dural sinüslerde özellik yoktur.
Her iki bulbus oküli, oküler kaslar, optik sinir ve retrobulber yağ dokusu normal olarak görüntülenmiştir.
Mastoid sellüllerin ve paranazal sinüslerin aerasyonu tabiidir.
Her iki orta konka lameller bölümü pnömatizedir. Sol alt konka hipertrofiktir.
Kemik yapıda patoloji saptanmamıştır.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.