Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1353
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Filyasyon YALANI !!!
T
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Filyasyon yalani !!

Saglik bakani Diyor ki dunyada bi tek biz yapiyoruz bunu. Ben taylannda yasamaktayim ve burda en basindan beri yapilmakta bu. Kaldiki vietnamda da oyle. Yalanini direkt ben curutebilirim yani bu kadar basit.



R
4 yıl
Teğmen

Söyledikleri tek doğru bir şey yok ki. Ben şahsen açıklanan ölüm sayısına da inanmıyorum. Günde 3-4 bin yeni vaka ama ölenlerin sayısı hep aynı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
4 yıl
Binbaşı

Yayılma hızı düşüşe geçti, kontrol altına aldık diyor sayın bakan. Cuma gecesinin faturası henüz kesilmedi tabiiki.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
4 yıl
Binbaşı

Bir örnek vereyim, memleketimde soy ismi tutan birinin yurt dışına giriş çıkışı olmuş, şahsa ulaşamamışlar telefonla, buradaki aile sağlığı merkezinden beni aradılar şahısla ilgili, bir ihtimal tanıyorumdur diye, bir örnek daha, martın son haftası iş yerimiz tatil edildi, sonrasında ilk vaka aynı servise bindiğimiz bir arkadaşta ortaya çıktı, isim isim ev ev gezip bilgilendirme yaptılar, imzalı beyan ile 14 gün ev karantinası yapıldı, sonrasında iş yerinde farklı vakalar da çıktı fakat akıbetini bilmiyoruz, temaslı olabileceğimiz arkadaş tedavisini olup taburcu edildi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
4 yıl
Çavuş

Normal bence bilgi kirliliği çok fazla olabilir. Yurtdışında adamlar nüfusun ortalama yüzde 60 ı bu virüsle tanışacak deniliyor. Yani bizler şu anda adım adım sağlık sisteminin başedebileceği şekilde kontrollü sürü bağışıklığı kazanmaya çalışıyoruz. Bu virüs artık hayatımızın bir parçası. Yeni grip virüsümüz hayırlı olsun.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.