Herkese merhabalar. Bugün arkadaşımın bilgisayarına kendi HDD'mi bağlamaya çalışırken fark ettim bu durumu. Arkadaşım SSD'yi almadan önce elinde mevcut HDD'ye kurulmuş halde bulunan windows ile sistemi kullanıyormuş. SSD aldığında samsung magician programı ile windows dahil bir takım dosyalarını kopyalayıp SSD'ye aktarmış. Ardından da sistemi SSD'den boot olacak şekilde ayarlamış bu şekilde kullanmaya devam etmiş. Bugün gelinen halde bu sürücülerden herhangi birisi çıkartıldığında bilgisayar boot olmuyor.
Öncelikle bu durumu sizler nasıl yorumluyorsunuz? Sizce nasıl bu hale geldi? Temiz bir format atmadan bu durumdan kurtulunabilir mi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bugün arkadaşımın bilgisayarına kendi HDD'mi bağlamaya çalışırken fark ettim bu durumu. Arkadaşım SSD'yi almadan önce elinde mevcut HDD'ye kurulmuş halde bulunan windows ile sistemi kullanıyormuş. SSD aldığında samsung magician programı ile windows dahil bir takım dosyalarını kopyalayıp SSD'ye aktarmış. Ardından da sistemi SSD'den boot olacak şekilde ayarlamış bu şekilde kullanmaya devam etmiş. Bugün gelinen halde bu sürücülerden herhangi birisi çıkartıldığında bilgisayar boot olmuyor.
Öncelikle bu durumu sizler nasıl yorumluyorsunuz? Sizce nasıl bu hale geldi?
Temiz bir format atmadan bu durumdan kurtulunabilir mi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.