FSP Hydro G Pro 850W PSU kullanıyorum. Full Modüler. Kendi kablolarını beğenmiyorum değiştirmek istiyorum. Uzatma kablosu olarak satılan Phanteks kablo buldum. Direkt kullanamazsınız diyorlar. Direkt kullanabileceğim kablo öneriniz olabilir mi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Teşekkürler. Kendi kabloları dallanıp budaklandığı için çok yer kaplıyor onu halletmek istedim. Olmuyormuş demek ki. Sleeved kablo alsam karmaşa daha da artacak görsellik çok umrumda değil de kablo azaltmak iyi olurdu.
Kendi kablolarını beğenmiyorum değiştirmek istiyorum.
Uzatma kablosu olarak satılan Phanteks kablo buldum. Direkt kullanamazsınız diyorlar.
Direkt kullanabileceğim kablo öneriniz olabilir mi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.