Arkadaşlar merhaba, ps4 pro konsolum var, en son bundan 2 ay önce ikaz sesi verip kendi kendine kapanmıştı, az önce yine aynı şeyi yaptı. Oynadığım oyun nba2k20, daha önce böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu ? Aynı zamanda god of war, spider-man ve nba çok sesli çalışıyor konsolda, gerçekten pişman ediyor bazen aldığıma. Neden olabilir sizce ?(son kapanışında kontrol ettim,çok ısınmamıştı)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Son zamanlarda yaşadığınız bölgede elektrik kesintisi oldu ise cihazınızda ki devreler zarar görmüş olabilir.
İçi tozlandıysa ve cihazınızıda uzun süreli kullanıyor iseniz kasmalar donmalar ve kapanmalar bendede oluyordu, cihazın içini ve dışını temizledim kapanmalar bitti, kasmalar nadir oluyor.
Cihazınızı temizleyin bir-iki gün dinlensin açmayın tekrar açtığınızda eğer yine aynı sıkıntıları çekerseniz garantiniz varsa gönderin servise.
Aynı sorunu bende yaşıyorum fan sesinden gürültüden oyun oynanmıyor.Fifa oynarken transfer görüşmelerinde inanilmaz bir fan sesi oluyor ve bazı zamanlar Mavi ekran üzerinde PS4 sistemi çok ısındı soğumasını bekleyiniz yazıyor ve konsol kapanıyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >