Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1142
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Muallakta olan konular hakkında..
N
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

İNTEGRAL ÇIKMAZSA BİLE ÇOĞUMUZUN HEDEFİ OLAN BÖLÜMLERDE ÜST DÜZEY DİFERANSİYEL İŞLEYECEĞİZ. ASLINDA İNTEGRAL GİBİ KONULARI GÜNLÜK RUTİNDE ÇALIŞMAK ÇOK DAHA İYİ OLUR SİZİN İÇİN. TÜREV VE İNTEGRAL FAZLASIYLA BASİT KONULAR BENİM GÖRÜŞÜM ÇALIŞMAYI ASLA BIRAKMAYIN ZATEN NE KADAR VAKTİNİZİ ÇALABİLİR Kİ? MODERN FİZİK BİRAZ UZUN GİBİ GELEBİLİR AMA ÖĞRENDİKTEN SONRA 1 SAATTE HEPSİNİ TEKRAR EDEBİLECEĞİNİZ KADAR BASİT BİR KONU İKİ SORU ÇÖZÜNCE İŞİN PİRİ OLUYORSUNUZ. MODERN FİZİĞİ TEK GÜNDE BİTİRİRSİNİZ YANİ. ORGANİKTE SANIRIM GERİYE FONKSİYONEL GRUPLAR KALIYOR Kİ BİZ OKULDA 4 SAATTE FALAN BİTİRDİK. SINAVDAN ÖNCEKİ SON GÜN BAKILACAK DERECEDE BASİT BİR KONU FONKSİYONEL GRUPLAR. ÇIKSA DA ÇIKMASA DA DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK KISMEN. TEK GÜNDE HALLEDERSİNİZ FONKSİYONELİ BIRAKMAYIN O YÜZDEN. GERİYE BİTKİLER KALIYOR Kİ ARALARINDAKİ EN ZOR KONU BİTKİLER. ÇABUK UNUTULACAK VE UZUN BİR KONU. BUNA ÇALIŞIP ÇALIŞMAMAK SİZİN TERCİHİNİZE KALIYOR Kİ BENCE HER ŞEY NETLEŞENE KADAR ÇALIŞILMAYABİLİNİR. 1 HAFTADAN KISA SÜREDE DE HALLOLUCAK BİR KONU YANİ..



N
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

up



R
4 yıl
Yüzbaşı

Geometride hangi konu işlenmedi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
4 yıl
Çavuş

N
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

sil hemen görmesinler çabuk




Bu mesajda bahsedilenler: @Kaennn
N
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

çember analitiği var bildiğim




Bu mesajda bahsedilenler: @respectable_man
N
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

E
4 yıl
Onbaşı

Hacı sana göre her şey bu kadar kolayda 1 günde bitiriyoum vesaire diyorsun kaç kaynak çözüp nasıl bitiriyorsun benim lugatima gore bitirmek soru kaçırmamak demek



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.