Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
497
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Askerlik muafiyet
M
6 yıl (325 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba , bu sene sevk aldim kagida 3. Ve son islem yazildi. Heyete ciktim hipertansiyondan erteleme verildi tekrar. İlk sevkte kilodan dolayi 1 sene erteleme almistim.
2 Sevkte kilo ve tansiyondan erteleme aldim.
ve bugun son sevkte sadece tansiyondan erteleme yazdilar.kagidimda 3. Ve son islem yazilmisti askerlikten Askeriyeyi aradim son islem dedi heyete bunu soyledigimde ayni hastaliktan 3 kere olman lazim dedi . Bilgisi olan varmi 3 kere erteleme alma mumkunmu?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.