Herkese iyi akşamlar, 2 gün önce iphone 11 aldım.Gece fotoğraf çekerken ekranda yıldıza benzer noktalar oluşuyor.Ancak direkt olarak tavandaki lambaya veya güneşe tutulduğundaki gibi değil, yanyana hare gibi.Acaba cihazda bir sıkıntı mı var? Gece modu kapalı iken de oluyor.
Hocam sorun değil de lens flare bu.Özellikle fotoğraftaki camiinin minaresindeki ışıklar çok güçlü,onlar yandığı zaman fazla oluyor lens flare.
Note 4,Galaxy Fan edition,Redmi Note 8,Iphone 7-7 Plus ile aynı şekilde aynı saatte denedik.Hepsinde iphone 11'deki kadar olmasa da lens flare mevcut.İphone 11 doğal olarak daha iyi,keskin fotoğraflar çektiği için daha çok göze batıyor diye düşünüyorum.Maalesef gece çok ışıklı yerde video çekerken de oldukça rahatsız edici ancak bir çözümü yok sanırım lens yapısından dolayı.
İnternette fazla takipçili hiçbir kanalın videosunda bundan bahsedildiğini görmedim.
Anlıyorum,doğal bir sonuç yani bu.Tek çözümümüz açıyı değiştirmek,zaten ufak bir açı değişikliği ile ekran dışına çıkıyormuş gibi kayboluyor. Cevap için teşekkürler,iyi günler..
< Resime gitmek için tıklayın >
Gündüz
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bellup -- 29 Mayıs 2020; 1:35:58 >