Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1089
Tıklama
0
Öne Çıkarma
astra g yağ lambası yanıp sönme
U
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba,aracım 2007 model astra g 1.4 twinport club modeli.Araç 7 yıldır bende ve son 3 haftadır ilk çalıştırmada yağ lambası videoda görünen şekilde göz kırpmakta.Yağ seviyesi normal ve motor sesinde bir sorun yok ama yıllardır olmayan bu şey neden birden çıktı anlamadım.



Sabah yapıyor fakat hemen arkasına durdur/çalıştır yapınca olmuyor,tekrar etmesi için birkaç saat geçmesi gerekiyor.Belirttiğim gibi son 3 haftadır meydana gelen bir durum
https://www.youtube.com/watch?v=j9Dye6nrGi4&feature=youtu.be


Neden olabilir, ne yapılabilir, yorum yaparsanız memnun olurum



T
4 yıl
Teğmen

Benzer bir durum olabilir.

Chevrolet Aveo aracımın son iki bakımını Cevizlibağ Opel Odak’ta yaptırdım. Geçen gün park yerinden çıkarken yağ lambası yandı fakat gaza basınca geçti. Yağ seviyesini kontrol ettim ve hata da hemen gidince herhalde sensör hatası deyip geçtim. Bugün ise eve dönerken her durduğumda(rölantide) yağ lambası uyarı vererek yandı ve yine gaza basınca uyarı söndü. Hemen evimin alt sokağında bulunan ustaya götürdüm. İki sorun var ya filtre ya da yağ pompası dedi. Ben de bakımı yetkili serviste yaptırdığım için direk yağ pompası fiyatlarına bakmaya başladım. O sırada usta yağ filtresini çıkardı ve sonuç fotoğraftaki gibiydi.
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Benim ustada yağ filtresi yada müsür dedi ama yağ filtresi degiselide henüz 2500km oldu.

Bilemiyorum





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 8 Mart 2020; 14:47:24 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.