Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
300
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mi 9T Pixel, düşük kaliteli resim video sorunu Lütfen Yardım
J
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

iyi günler arkadaşlar telefonu aldım yeni aldım. Ancak WHATSAPP, INSTAGRAM, REDDIT ve TWITTER'de resim ve videolarda pixeller oluşuyor ve kutu kutu görüyorum izlediğim şeyleri. internet hızı düşük olur da kötü yükler ya onun gibi. İnternet hızıyla ilgili değil 30mbit hızla da mobil veriyle de denedim. Pil optimizasyonunu kapattım, yüksek kaliteli resimler göster seçeneklerini yaptım yine olmadı, Güncelleme alınca düzelir belki dedim android 9 miu 10 da android 10 miu 11 de işe yaramadı lütfen yardımcı olun hiçbiryerde çözüm bulamadım. Görüntüler kalitesiz.Rom atılmamıstır cihaz yeni alınmıstır sistemi orjinaldir.
yaşadığım problemi anlatan bir video https://www.youtube.com/watch?v=FC6jYTI8GM4





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janerbaba -- 3 Mart 2020; 18:16:47 >

K
4 yıl
Yarbay

Ana konuya yazdınız mı



J
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

attım hocam kimseden yanıt yok ya herkes alışık pixelli videolar görmeye ya da benim telefonumda bir problem var. Burada benim yaşadığım problemi videoya almış biri de varhttps://www.youtube.com/watch?v=FC6jYTI8GM4



A
4 yıl
Yüzbaşı

Hocam sorunu çözdünüz mü? Aynı sorun bende de var telefon note 8 pro. Uygulamaları veri kısıtlamama modunda açtım, pil tasarrufunu kapattım her şeyi denedim maalesef olmadı telefon hala her videoyu düşük kalitede açıyor. Güncelleme bekleyeceğim eğer hiçbir şey değişmezse garanti yolu gözüküyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arawnn47 -- 14 Mart 2020; 14:54:34 >


Bu mesajda bahsedilenler: @janerbaba
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.