iPhone 7 home tuşu mekanik değil bildiğiniz gibi. Yani sorun mekanik değil. Şu havalarda, yani 15 dereceden soğuklarda dışarıdayken home tuşu çalışmıyor, ya da çok çok sıkı basınca çalışıyor. Evdeyken çalışıyor ama stabil bir sertlikte değil, değişip duruyor ve sıcaklık artınca çok hassas çalışıyor, bazen bir dokununca çift dokundun gibi oluyor. Bütün interneti aradım ama tek bir tane benzer soruna rastlamadım. Ne ki bu?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.