Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
8486
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Xiaomi telefonlarda Zil sesi açıkken Bildirim seslerini kapatma?
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar 3 gündür mi note 10 kullanıyorum. Telefonu sessize aldığımda aramalarda dahil tüm bildirimler sessiz oluyor. Ben daha önceki sAmsung telefonumda olduğu gibi sadece bildirimleri sessiz yapmak çağrı zil sesinin açık kalmasını istiyorum. işim gereği herzaman ulaşılabilir olmalıyım? ya ben beceremedim yada Xiaomi kaynaklı bi durum. Yardımcı olacak olan varmı?



Z
4 yıl
Binbaşı

Up bende bu sorunun cevabını merak ediyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bilenmi yok kimse cevap vermemiş.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
4 yıl
Binbaşı

Selamlar Samsung telefonlardaki gibi bildirim sesini ayrı arama sesini ayrı ayarlamayı bulamadım ama şöyle bir çözüm buldum.

Önce sessiz bir ortamda telefonun ses kaydetme uygulamasıyla konuşmadan 1 saniyelik ses kaydı yapıyorsunuz. Daha sonra Ayarlar > Ses & Titreşim yerine gelip çan zili işaretli Bildirim yerine giriyorsunuz. Oradan Tüm zil sesleri kısmına gelip Yerel zil sesi seç dedikten sonra kaydettiğiniz sessiz ses kaydını bulup onu bildirim sesi olarak ayarlıyorsunuz ve işlem tamam. Daha sonra bildirim sesinin gelmesi için eski ayarlara geri dönebilirsiniz.

Kendiniz de test edip sonucu bildirirseniz sevinirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @hidrojenperoksit
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.