Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1043
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Macbook Pro 2018 Alınır mı Yardım-tavsiye
B
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar , bir tanıdıktan aşağıya bıraktığım linkteki cihazdan alacağım. ( LİNKteki cihazı değil ,model olarak o olduğu için onu bırakıyorum)https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-macbook-pro-2018-i5-2.3ghz-500-ssd-8gb-ram-13.3-devir-39-782355320/detay
512gb ssdli

*Yanında siyah mouseuda olucak , 3.sınıf bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim , windows olarak masaüstüm mevcut. Bu linkteki cihazı mouse ile birlikte en fazla siz olsanız kaça alırdınız?
*Almamı tavsiye eder misiniz?
*Tanıdık olduğu için parça parça taksitle alacağım, batarya devir sayısı daha 10-15arası bir rakam 0gibi temiz şuanda ama modellerden vs pek anlamadığım için sormak istedim.

Kullanım amacı eğitim amaçlı olucak, yazılım geliştirme, ders çalışma amaçlı video izleme vesaire onun dışında oyun vs için kullanmayacağım masaüstüm mevcut



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.