Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
904
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ING Bank Harcama İtirazı
_
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Selamlar,

Geçen gün Amerikapaketim.com adlı siteden tam bir aydır alamadığım iadem için ING'ye harcama itirazı doldurdum. İtirazı dolduralı 2 hafta oluyor. Geçen Cuma bilgi aramak için aradılar. Ondan sonra sürekli mailime inceleniyor tarzından mailler alıyorum. Sorum şu bu Harcama itirazlarının sonuçlanması ne kadar sürüyor? Kendilerine gerekli tüm evrakları attım paramı geri alabilir miyim?

Cevaplarınız bekliyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.