Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
731
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sarmal Problemler mi Yüzdeyüz problemler mi
A
6 yıl (639 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

hangisini önerirsiniz tyt mat 25 30 arası

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
6 yıl (828 mesaj)
Yüzbaşı

Sarmal daha ufuk açıcı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
6 yıl (1259 mesaj)
Çavuş

Apotemi çözmediysen apotemi



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
6 yıl (12653 mesaj)
Binbaşı

Yüzdeyüz .



A
6 yıl (639 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Apotemi var ama çözemeden bıraktım.Temel problemlerde de sıkıntılarım var ve cok zorladı.Sarmalla kararsiz kaldim yüzdeyüz mü sarmal mı acaba



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
6 yıl (168 mesaj)
Onbaşı

benim de netlerim aynı 15 tatilde problemleri bitirmeyi dusunuyorum ücdortbesi cozmedim sizce o yeterli olur mu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
6 yıl (510 mesaj)
Onbaşı

Hocam yüzdeyüz'ün tamamı yeni nesil. Biraz abartmışlar yani. Saçma sapan sorular var, ben yarısını çözüp bıraktım.



Y
6 yıl (1135 mesaj)
Yüzbaşı

Bilgi Sarmalın hepsini bitirdim.Ösym düzeyinde soruları vardır.Hatta çöz 2018 2019 sorularına bir bak ayarı veya sarmalın soruları bir tık daha da zor olabilir.Bu bahsettiğim simülasyon denemeleri için.Çünkü konu kısmında temel,öğretici şeyler veriyorlar.Tabi ben üzerine üçdörtbeş problemleri ve apotemide fasikülü de atıyorum.Problem çok sıkıntı yaratabilecek bir konu o yüzden zor sorularda görmek lazım sınav anında far görmüş tavşan gibi kalmamak için.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.