Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
946
Tıklama
0
Öne Çıkarma
(Tavsiye) Arkadaşımla aramda yaşanan küskünlük
D
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,
Yıllardır DH’deyim, konu dışına ilk defa bir başlık açıyorum. Gerçekten birbirinden farklı sizlerin görüşlerini ve düşüncelereni merak ettim. Trollemeyiniz.

Aynı yerde çalıştığım yakın arkadaşımla öğlen molasında (birkaç kız arkadaşla birlikte toplamda 7-8 kişi) CoD Mobile oynarken bu öldü. Bende arkasından gidiyordum o an onu öldüreni göremedim. Bana “lan puşt niye vurmuyorsun adamı” gibisinden bişey dedi sinirli şekilde. Bende “doğru konuş, görmedim ne var yani” dedim. Sonra sinirlendik oyunu kapattık vs. Akşamında da kapısına gittim “yemek yaptım gel istersen. Bu arada sana çok kızgınım, başkalarının yanında o şekilde konuştuğun için” dedim. O da “ben sana hep puşt diyorum ki” ne var bunda dedi. Dedim orası işyeri ve kadınlar var aramızda, yanlış hareketti. Yine de söyleyeyim sana dedim ve geri döndüm. İki gündür konuşmuyoruz. Ben adım attım kızdığım halde gidip söyledim ama o bir şey yapmadı. Aynı yerde yüz yüze bakanlar bilir, zor durum. Konu ergence gelebilir fakat kafamı kurcalıyor. 29 yaşındayım. Hem fikrinizi merak ettim hem de kafa dağıtmak istedim.

İy forumlar.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

V
4 yıl
Yüzbaşı

Söyle ona herseyi devletten beklemesin bi adimda o atsin. Bu saatten sonra senlik bir durum yok. Sal gitsin





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 20 Aralık 2019; 10:12:3 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 yıl
Binbaşı

Sen gerekeni yapmışsın, kendi aranız da desede, toplum için de öyle konuşamaz. Doğru olan yanlışını belirtmendi, artık onun adım atması gerekir, en azından kusura bakma demesi gerek. Yaşıtınsa olgun değil demekki, özür dileyene kadar yüzüne bakma.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.