Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
908
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2000-2500 TL arası notebook tavsiyesi
E
7 yıl (366 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,

Eşim için notebook arayışım var. Başlıkta belirttiğim gibi 2000-2500 TL arasında bir bütçemiz var. Bilgisayarın kullanım alanı office programları, adobe photoshop, internet ve bazı data&görsel tabanlı internal programlardan ibaret olacak. Ayrıca netflix, youtube, puhutv gibi platformları da sorunsuz çalıştırması gerekiyor. Yani anlayacağınız oyun bilgisayarı olmayacak. Şirkete ek maliyet olmaması için en az iki-üç yıl idare etmesi gerekiyor. Bu tarz bir kullanım için tavsiyeniz nedir?

İnternette biraz araştırırken aşağıdaki bilgisayarı buldum. Sizce nasıldır? RAM'i kendim arttırsam garanti kapsamı dışına çıkar mı?

İş için kullanılacağı için lisanslı windows10 yüklü olmasını tercih ediyorum. Freedos şimdilik tercih sebebi değil. Fakat uygun birşey bulursam freedos da düşünebilirim.
https://www.hepsiburada.com/hp-15-rb013nt-amd-a9-9420-4gb-256gb-ssd-windows-10-home-15-6-tasinabilir-bilgisayar-7gx87ea-p-HBV00000NCER5?magaza=e-demstore

AMD işlemciler biraz daha ucuz. Sıkıntı yaşatır mı? Ya da sıfır piyasasını unutup temiz ikinci el intel mi bakmalıyım?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
7 yıl (1004 mesaj)
Yüzbaşı

E
7 yıl (366 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: serusvon

https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/hp-15-db1001nt-6hy22ea_spp_756547?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
HP 15-db1001nt 6HY22EA bu fiyat aralığında sıfır olarak en iyi cihaz gibi gözüküyor.

HB de 40 tl ye oem windows10 lisansı var. Bu işimi görür sanırım.

Hafta sonu tanıdık bir bilgisayarcıya gideceğim sizce 2.el i7 5.nesil bu fiyatlara bulursam hangisini tercih etmeliyim?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
7 yıl (1004 mesaj)
Yüzbaşı

5. nesil i7 Gtx ekran kartlı olursa bir tık daha oyunlarda performanslı olabilir ama ben yine bunu öneririm. O eski nesil olduğu için muhtemelen fullhd ekran yok 256gb 'm2' ssd yok ddr4 ram yok sıfır değil bide nakit alıyosan fena.




Bu mesajda bahsedilenler: @elniko
D
7 yıl (817 mesaj)
Teğmen

Bunun ekran kartı 4 GB olanı var mı



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @serusvon
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.