Merhaba, SIM kartım değişmemesine rağmen iki farklı bankadan SIM blokesi yiyorum. Aynı sorunu yaşayan biriyle görüştüğümde ortak noktamızın operatör olduğunu fark ettik. Kafayı yemek üzereyim, blokeyi kaldırtıyorum 5 dakika geçmeden yine bloke geliyor, internetten ne alışveriş yapabiliyorum ne de mobil bankacılığa giriş yapabiliyorum. Bu sorunu başka yaşayan var mı? Sebebi nedir?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hocam sorun operatör kaynaklı olabilir ya da biri sim kartı çıkartmıştır bilgilerinizi ele geçirip. Operatörü arayıp sim kart değişimi olup olmadığını doğrulayın bence
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >