Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
963
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Monitörün Tamiri Mümkün Mü ?
1
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Flex'i internette bulabiliyorum ama LCD panelin arkasındaki kartı bulamadım aklıma da hasar görmüş soket kısmını değiştirme fikri geldi ama yinede tamir işlerinden anlayan birisine sormadan birşey yapmak istemedim. Çünkü taşınacağız ve kurtarılmaz durumdaysa sadece LCD paneli tutup geriye kalan kasa kısmını atacağım.





< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1231243 -- 27 Nisan 2021; 16:54:4 >

P
6 yıl
Yüzbaşı

emin değilim ama zayıf bir ihtimal eksik kısımlar ince bir kablo ile lehimlenerek tamamlanabilir.Uğraşmak isteyen ehil birini bulabilirsen


Bu mesaja 1 cevap geldi.
1
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hocam en kötü aynı pin sayısına sahip bir soket bulup onunla ya yanmış soketi değiştirmeyi düşünüyorum. Ara bağlantı kablosu internette halen satılıyor o sorun değil ama aynı pin sayısına sahip soket bulmam ugrastiracak biraz. Aliexpress'de var ama onunla da uğraşmak istemiyorum açıkçası.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @pars.42
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.