Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
886
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GÜVERCİN HAKKINDA YARDIMLAŞMA PLATFORMU
O
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Güvercin hakkında sormak istediğiniz bütün soruları, konuları burada tartışabiliriz.

Üstatları da foruma bekliyoruz.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
5 yıl
Yarbay

Size tecrübemize dayanarak şunu paylaşmak isteriz ki güvercinlerde tek göz kapanma sorununun kaynağı karışık yemdir. Güvercininize antibiyotikler, ilaçlar ve bilinmedik bir sürü damladan önce karışık yemi kesip sadece bir süre buğday verin. Eğer değişiklik olmaz ise diğer ilaçları deneyimleyebilirsiniz.




D
5 yıl
Er

Benim sitemde tamamen güvercin bakımı türleri gibi konuları ele aldığım sayfam var eğer merak ettiklerimiz olursa göz atabilirsiniz aynı zamanda sorularını yorum bölümünden sorabilirsiniz kısa süre de cavp alacaktır
https://www.dogaileuyum.com/guvercinler-hakkinda-her-sey



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.