Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
6278
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Uğur 7266 derin dondurucu SES PROBLEMİ
B
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar. Uzun lafın kısası büyük olsun, kaliteli olsun falan deyip bütçemi aşarak Uğur 7266 statik derin dondurucu aldim. Aldığım günden bu yana gaz akış sesi dedikleri aşağıda videosunu paylaştığım ses bana huzur vermiyor. Öğlen vaktinde bile bariz rahatsız edici bir ses çıkıyor bu aletten. Gece zaten başlı başına bir sorun. Bu derin dondurucunun olduğu yerde bulunan koca buzdolabımda çıt ses yokken, bu makine özellikle geceleri halaya duruyor. Servisle görüştüğümde, "abi o ses normal, her cihazda var" diyorlar. Şimdi bu gaz akışı sesi dedikleri normal mi. Bunu kesmenin bir yolu yok mu? Bana bir yardım edin.


< Resime gitmek için tıklayın >

Cihazin çalışmaya başlamadan önce ve çalıştıktan sonra olmak üzere 3 dk süre ile ses ölçümünü yaptım, sonucu ekran görüntüsü olarak aşağıya ekliyorum. Ortalama 45 db sonuç çıktı.

< Resime gitmek için tıklayın >

Cihazın videosunu da aksam 21:30 sıralarında telefonum ile kaydettim. Gece geç vakitler olmamasına ve videonun kalitesizliğine rağmen ses bariz ortada.


Videoyu izlemek için tıklayınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayF -- 2 Ekim 2019; 23:1:1 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Uğur firması ile görüşmelerim sonucunda bana birebir değişim yada +350 TL fark ile 7246 modeli ile değişim teklifinde bulundular. Bende, internetten yaptığım araştırmalarda 7266 modelinin genel olarak sorunlu olduğu kanaatine vardığımdan ve 7246 modelinin no-frost olması nedenleri ile aradaki farkı ödeyerek 7246 modeli ile değişimi kabul ettim. 7246 modeli bana 2.600,00 TL'ye malolmuş oldu.

7266 modeli net 258 litre hacme sahipken, 7246 modelinin net 227 litre hacme sahip olması, başka, görece iyi/daha iyi markaların bu fiyatlara daha büyük hacimde no-frost derindondurucu satıyor olması nedenlerinden dolayı aradaki farkı ödemek pek aklıma yatmasa ve içime sinmese de, hazır değişimi kabul etmeleri, fazla uğraşmak istememem sebebiyle kabul etmek zorunda kaldım diyelim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
5 yıl
Yarbay

Kaliteli ve sessiz bir model için keşke bsh grubundan bir derin dondurucu alsaydınız. Biz de alırken uğur ve profilo olmak üzere iki seçenek üzerinde durduk, uğur hakkında olumsuz yorumlar ve kullanılan malzemelerin de profiloya göre kalitesizliği nedeniyle tercihimizi profilodan yana kullandık. Biz aldığımız sene kıyma makinesi hediyesi de vardı 1700₺ civarına geldi ve hiçbir şekilde sorun yaşamadık. Mükemmel bir derin dondurucu. Sesi yok denecek kadar az. Kullanılan kompresör secop (danfoss) marka. En iyi motor markalarından birisi. Eğer imkanınız varsa iade edip kurtulmaya bakın derim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
4 yıl
Yüzbaşı

Şuan aldığın 7246 nasıl ses var mı. bende 7 çekmeceli alacağımda


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @bayF
B
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

7246 da ses yok. Gayet memnunuz.

Hatta konuda bahsetmediğim bir özelliktende bahsetmiş olayım. 7266 da, birçok zaman, sanırım içerisine birşeyler yerleştirildikten sonra kapağı açmak çok zor olabiliyordu. Hatta tutma kolundan çektiğimizde çoğu zaman dolap ileri geliyor fakat kapak açılmıyordu. 7246 da kolay açma kolu bulunmakta. Kapı kolu kendi içerisinde hareket ettirilerek kapının kolay açılmasını sağlıyor.

Bu özellik olan bir dolap almanızı tavsiye ederim.




Bu mesajda bahsedilenler: @Hiena1
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.