Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1128
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Benim Hocam ve EİS Yayınları Hakkında
N
7 yıl (484 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar sizce matematik konularını Benim Hocam İlyas hocadan mı takip etmeliyim ? Onun kitaplarını alıp gün gün konuları bitirip eis fasikülden üstünden mi geçeyim ? Birde İlyas Hoca ile Selim hoca arasında hangisini önerirsiniz ? Ve İlyas hocanın kitaplarını almayalı mıyım ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
7 yıl (2537 mesaj)
Er

İlyas hocayı bir kere açtım direk 5 formül sıralayınca kapatmıştım. Ama selim hoca hem öğrenciler çok seviyor. Sevimlide bir adam zaten. Hem de mantığı kavrayabiliyorsun. Pdf leride açıklamaya koyuyor. Benim hocamdan çıkardığı kitabın aynısı galiba konu anlatımı ve videoda çözdüğü bütün sorular var. Ondan ben selim yüksel+345 ya da karekök yap derim



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
7 yıl (484 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hocam Selim hocanın kitabını almaya gerek var mı yoksa pdfleri tek hale getirip çıktı almak yeterli mi ?




Bu mesajda bahsedilenler: @theiceman07
T
7 yıl (2537 mesaj)
Er

Kitabını bilmiyorum ama pdflerde her konu için 30-40 civarında soru var. Soru bankası olarak yeterli değil kesinlikle, ama orta-üst düzey bir kaynakla üstünden geçince konuyu çok iyi anlarsın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theiceman07 -- 6 Eylül 2019; 17:13:53 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.