Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1220
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tüketici Hakem Heyeti Kararı
T
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,

Ufak bir sorundan dolayı Zorlu'ya vermiş olduğum 8 Plus cihazım yetkisiz müdahele nedeniyle garanti dışı bırakılmış, üzerine de çalışır teslim ettiğim cihaz bozuk olarak geri gönderilmişti. Bunun üzerine THH'ye başvuruda bulundum.

3 ay sonra, 3 gün önce karara bağlandığını görmekteyim. Açıkçası bilirkişi raporu isteyeceklerini bekliyordum, bu konuda bir çok yazı okumuştum. Bilirkişi raporu istenmeden verilen karar şaşırttı. Kararın olumsuz olmasından korkuyorum, bu konuda tecrübesi veya fikri olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.