Selâm arkadaşlar. 2 buçuk yıldır 2006 otomatik sol sedan lpgli Corolla kullanıcısı olarak bazen artık aracımı değiştirmenin zamanının geldiğini düşünüyorum. Aracımdan memnunum lakin insam bi süreden sonra sıkılıyor. Haliyle şöyle bi göz attığımda 2 seçenek beni hep gidikliyo. Mazda 3 ve lancer. Tabi bahsettiğim modeller 2006 2009 arası (lancerin yeni kasası). Bazen de jeep suv tarzı birşeyler de bakıyorum ama aradığım kriterlerde ya yok ya da illaki olumsuz yorumlar yapanlar çıkıyor haliyle hepsinden vazgeçip corollamiza devam diyoruz. Lancerin yeni kasası olarak özellikle 1.5 ve 1.6 lpg otomatik kullananlardan yorum bekliyorum. Corolladan vazgeçmeye değer mi sizce?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >