Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
1952
Tıklama
0
Öne Çıkarma
tv sanal 'hz' tartışması
M
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar evdeki televizyon bozuldu ve 10gundür tv bakıyorum.
Forumdan olsun çevremden olsun herkez bir model öneriyor. Bi okadarda her marka hakkında tonla şikayetler var.

Birde kendi kişisel fikrim bir tv ye 5000 tl den fazla para vermek ne kadar akıllıca bilemiyorum. (A.Maaş 2200 civarlarında iken)

Bu araştırma süreci içerisinde farkkettim ki kimse su yenileme hızları ile ilgili bir araştırma veya bilgi paylasımında bulunmamış.

yani
Bi kaç markanın bazı modellerinde yazan örnek yenileme hızları

Sony = MF XR 400
Vestel = SMR 1800
Samsung = PQI 1700
Regal = HMR 1000

Belki örnek çoğaltılabilir.

Bu yukarıda belirttiğim sanal yenileme hızları nedir? eşleniği nedir? Teknolojisi nedir? Harflerin açıklaması nedir?
Beni ve bu soruyu soranları aydınlatabilecek değerli forumdaş arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Not:Ne kadar doğrudur tartışılır.(Bir satıcı sadece bana hmr tek işlemcili smr dual işlemcili gibi bir açıklama yaptı)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

sanırım bu konuda kimse fikir sahibi değil,



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.