Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
846
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Windows 10 dan Android Tv Görüntü Aktarımı
K
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,

Windows 10 playerından Philips Android Tv e Ekran yansıt ile filmleri yansıtabiliyorum yalnız altyazı gelmiyor. Videostream Chromecast ile yapınca geliyor yalnız 10gb boyutlu 1080p açamıyor maalesef.

TV'nin usb sinden yapayım dersem yalnızca HDD FAT32 görüyor filmler 10gb 2 ye bölsem yine yetmiyor Altyazı gömeyim desem 1 saatten aşağı sürmüyor bi türlü çıkamadım işin içinden. Hdmi kablo ile çözerim ama wireless işime gelir yardımcı olan olursa sevinirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Kendim cevaplayayım,

Mkvtoolnix programı ile altyazı gömmek 1 dk sürüyormuş sonra Win10 playerından ekran paylaşımı ile problemi çözdüm.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.