Buradan bir çok arkadaş da facebook'taki gruplara üyedir muhtemelen. Ancak bu gruplarda şöyle bir sorun var, içerisi çoluk çocuk dolu. 10-11 yaşındaki çocuklar gerek salak soruları, gerek hayal dünyaları ile çok yorucu oluyor. Üstelik bazıları edepsizlik de yapabiliyor. Bir yetişkin edepsizlik yaptığında yapacağınız davranış, karşınızda bir çocuk olunca yapılamayabiliyor. Sinir olduğunuzla kalabiliyorsunuz. Ebeveynelerinin sahip olmadığı çocuklarla uğraşmak da bizim işimiz değil. Bir de malum fanboy trolleri var. Gruplarda bunlara da müdahale edilmiyor. Salak salak tipler, sizin oyun konsolu tercihinizden dolayı "xbox almak enayiliktir, sat xbox'ı ps4 al" vb. yorumlar yapabiliyor. Bütün bunlara tahammülüm tükendiği için şöyle bir grup kurdum. Hepinizi beklerim. https://www.facebook.com/groups/366978870672636/
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Buradan bir çok arkadaş da facebook'taki gruplara üyedir muhtemelen. Ancak bu gruplarda şöyle bir sorun var, içerisi çoluk çocuk dolu. 10-11 yaşındaki çocuklar gerek salak soruları, gerek hayal dünyaları ile çok yorucu oluyor. Üstelik bazıları edepsizlik de yapabiliyor. Bir yetişkin edepsizlik yaptığında yapacağınız davranış, karşınızda bir çocuk olunca yapılamayabiliyor. Sinir olduğunuzla kalabiliyorsunuz. Ebeveynelerinin sahip olmadığı çocuklarla uğraşmak da bizim işimiz değil. Bir de malum fanboy trolleri var. Gruplarda bunlara da müdahale edilmiyor. Salak salak tipler, sizin oyun konsolu tercihinizden dolayı "xbox almak enayiliktir, sat xbox'ı ps4 al" vb. yorumlar yapabiliyor. Bütün bunlara tahammülüm tükendiği için şöyle bir grup kurdum. Hepinizi beklerim.
https://www.facebook.com/groups/366978870672636/
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kbere -- 7 Temmuz 2019; 20:23:42 >