Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1000
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yurtiçi > başta gel al denilen kargo, şimdi kayıp.
L
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Kargom cuma günü Ödemiş şubesine geldiğini gördüm ve şubeyi aradım. Kargonuz geldi yarın bir adet kargonuz daha gelecek birlikte getiririz dediler. Peki dedim. Ertesi gün gelecek olan kargomun gelip diğer kargomun gelmediğini görünce sordum neden gelmediğini. Bir tek bu bana söylendi dedi. Şubeyi aradığımda kargonuz burada unutulmuş isterseniz gelip alın dendi. Bende gelip alamayacağımı ne adrese teslim etmediklerini sorarken yüzüme telefonu kapattı ve bir daha aradığımda telefonu açmadı. Şikayet kaydı oluşturdum ve bu olayları yazdım. Bugün halen kargomun gelmemesi üzerine kargomun nerede olduğunu neden gelmediğini sorunca karşıyakada oradan buraya gelmemiş dendi. Orayı aradığımda ve zaten kargo takibe baktığımda ödemiş 'te gözüküyor ve bugün öğreniyorum kargom kayıpmış. Kayıp yani. Ben böyle bir olay ne gördüm ne de duydum. Kaç gündür burada gelin alın denilen kargo yok oldu. Gelmemiş oldu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Yüzbaşı

Yurtiçi, memleketin en iyi kargo firması olup hiç sıkıntı yaşamadım tek firmadır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
L
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Benimde hic sorunum olmamıştı, taki bugüne kadar. Malesef ki sorun çözümü yok. Ben arayıp bugünde sormasam, ürünümün kayıp olduğunu ogrenemiyecegim.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Muhafız.
C
5 yıl
Çavuş

Aynen. MNG'nin iki gün şubede bekletip eve getirmedi gidip şubeden kendim aldım.
Yurtiçi ise İzmir'den İstanbul'a bir günde getirdi.👍





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cano37 -- 20 Mayıs 2019; 14:43:58 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Muhafız.
L
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Benim derdim yurticinin kötü bir kargo firması olduğunu söylemek değil. Başıma gelen olay ve şube çalışanlarının rahatlığı.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Cano37
B
5 yıl
Yüzbaşı

yurtiçi firması da troller tutmuş galiba kendine aktroller gibi ,
hocam yurtiçi kargo günde 100 gönderilik dağıtıma çıkacaksa 50 tanesini dağıtır, diğer 50 adrese "adreste bulunulamadı" notu ekleyip kaçar, adamların çalışma prensibi bu. sen şubeye git orda biyerdedir kargon.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.