Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1302
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Telsiz ücreti tasimayla aktariliyor mu?
M
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

2019 yilinda Devlete sizin adiniza odenmis olan Telsiz Kullanim Ucretinin tarafinizdan tahsil edilemeyen 27.86 TL lik kismina iliskin borc bilgileriniz, numaranizi tasidiginiz isletmeciye bildirilecektir. KVKK nin 11. maddesi kapsamindaki haklariniza <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=138275455&url=www.turkcell.com.tr/gizlilik" data-href="www.turkcell.com.tr/gizlilik">www.turkcell.com.tr/gizlilik</a> adresinden ulasabilirsiniz. B002


Kullanmadığım faturasiz turkcell hattini vodafone faturasıza taşımak icin başvurdum ve bu mesaji aldim. Lira yükleyince bu ucret benden kesilecek mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Yarbay

Artik evet.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
5 yıl
Yüzbaşı

Aynı Sıkıntıyı bende yaşıyorum şu anda konuyla alakalı çağrı merkezinde 1 tane doğru bilgi verebilenle muhattap olamadım.

Artık tek çare taşıdığım numaraya 30 TL Yükleyerek bekleyeceğim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.