arkadaşlar bu ara büyük bir sıkıntım var sürekli ölümü düşünüyorum acaba annem-babam ne zaman ölür onlar ölürse ben ne yaparım nasıl yaşarım gibi sorular aklıma geliyor ? biz 4 kardeşiz bütün kardeşlerim evlendi ben bekarım ya ben evlenemeden annem-babam ölürse ne yaparım nasıl evlenirim zaten işim gücüm yoktur yalnız tek başıma ne yaparım. Babam benden gayrı gitti herkese kız istedi duasını etti ama kendi öz oğluna faydası dokunmadan ölürse ne yaparım ben ? çok canımı sıkıyor bu durum arkadaşlar ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.