Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1403
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Yeni Zelanda'daki teröristin geçmişte bir süre Türkiye'de olduğu belirlendi
F
7 yıl (5153 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Reuters'ın son dakika haberine göre Yeni Zelanda'daki teröristin geçmişte bir süre Türkiye'de olduğu belirlendi. "Terörist saldırısının şüphelisinin Türkiye bağlantıları araştırılıyor" denildi.

Reuters haber ajansının üst düzey bir Türk yetkiliye dayandırdığı habere göre, Yeni Zelanda'yı kana bulayan terörist Brenton Tarrant daha önce Türkiye'de bulunduğu belirlendi. Saldırganın Türkiye'deki bağlantıları araştırılıyor.


Öte yandan saldırganın Türkiye dışında Asya, Afrika ve Avrupa'da başka ülkeleri de ziyaret ettiği de belirtiliyor.

KATİLİN TÜRKİYE'YE GİRİŞ ANI
TRT World'ün haberine göre 49 kişinin cuma namazı kılarken katledildiği terör saldırısının faili terörist 17-20 Mart 2016 ve 13 Eylül-25 Ekim 2016 tarihleri arasında Türkiye'ye giriş yaptı. TRT World saldırganın Türkiye'ye giriş yaptığı ana dair fotoğraf da yayınlandı.
https://www.mynet.com/reuters-yeni-zelanda-daki-teroristin-gecmiste-bir-sure-turkiye-de-oldugu-belirlendi-110105046605



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.