Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
2246
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LG Tv Ana Kart Degişimi
M
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar elimde 3D LG 42LW 5500 led tv var. Geçenlerde arıza yaptı. Servise götürdüm Anakart arızası diyor. Anakartın sökülüp istanbula gitmesi gerekmiş kendileri yapamıyor. Birkere gitti geldi 6 ay sonra tekrar aynı arızayı yaptı. Anakartın değişimi için 1200 tl istiyor. İnternete baktığımda 300-350 tl ye çıkma tamir görmüş ana kartlar var. Bir yerde ise 450 tl ye sıfır ana kart buldum. Ancak bu anakart benimle aynı koda sahip olmasına rağmen (EAX64405501 MAİN BOARD) bu kendinden uydulu benim tv ise uydusuz Sitede kartın LW 5500,LV5500 ve LW570S serileri ile uyumlu olduğu yazıyor. Telefon açtım adam hiç bir sorun olmaz tak tvini uydulu olarak çalıştır, ben kaçtane tv ye taktım burda diyor. Burdaki servis ise tam bilmiyor, 450 tlye sıfır anakart uygun amma tv ile ana kart arasında yazılım sorunu çıkabilir diyor.
Anlayan arkadaşlar cevap yazabilirmi böyle bir sorun çıkma ihtimali varmı acaba?
Olmassa 450 tl boşa gidecek, olursa şu dar günlerde yeni bir tv alma derdine düşmeyeceğiz



A
5 yıl
Çavuş

Muhtemelen sorun olabilir bende de anakart sorunu var tamirci volt filan herşey aynı olmak zorunda diyordu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
5 yıl
Yarbay

Anakart modelini google da aradım 2 foto buldum biri uydu girişi olmayan diğeri uydu girişi olan kartlar birebir aynı uydu girişi olandaki ek parçalar için giriş olmayanda lehim yerleride hazır gözüküyor bence uyar sonuçta servisden hayır gelmiyor anakartı satanda uyacağını söylemiş.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: SpacePirate


DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.