Merhabalar arkadaşlar. Bir tur şirketinden Taylanda 24 Şubat (2 gün sonrasına) tur aldık geçen ay. Bugün aradıklarında dönüş tarihinden itibaren en az 6 aylık geçerli pasaportun olması gerekiyormuş. Bizimki 30 Temmuzda bitiyor. Yani bizim pasaportun süresi dönüş tarihi itibariyle 4 ay 27 gün sonra sonra eriyor. Bu saatten sonra pasaportla alakalı olarak yapacağımız bişey yok. Tur şirketindeki bu tamamen pasaport kontrolündeki güvenliğin insiyatifine kalmış dedi. Daha önce başına böyle bişey gelen oldu mu acaba? Geçme ihtimalimiz nedir? İstanbuldan geçersek Taylanddaki gümrüğe takılma ihtimalimiz var mı? İki tarafta da geçersek dönüşte sıkıntı yaşar mıyız?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >