Usb belleğimi masaüstü bilgisayarlara takınca kitleniyor. Bilgisayar kapalıyken usb diski takıp bilgisayarı açtığım zaman kullanabiliyorum. Ama çıkarttığım zaman yine donuyor. İlginç bir şekilde dizüstü bilgisayarlarda böyle bir sorun yok. Yani sanki normal bir flash diskmiş gibi kullanabiyorum. Kilitlenme yalnızca masaüstü bilgisayarlarda gerçekleşiyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Çoğul yazmışsın gözümden kaçmış o zaman o flaşdisk gereğinden fazla akım çekmek için yükleniyor. Masaüstüler dizüstüye oranla daha fazla güç verebilir usb üzerinden.
Usb yi bir temiz formatla yazılımsal sıkıntı yoksa sebebi böyle açıklanabilir.
Keşke yazılımsal olsa, en basitinden dosya yazdırmak için internet kafeye götürüyorum. Adam kendi bilgisayarına takıyor yönetici bilgisayarı kitleniyor. Dediğiniz gibi yüksek akım çekiyor galiba usb belleğim. Bu gün ek usb uzatma Kablo ile kullandım hiç bir problem yaşamadım. Uzun süredir kullanıyorum ben bu diski zamanla çektiği akımın değişme ihtimali var mı? 2-3 yıldır bu şekilde davranıyor öncelerde bu sorun yoktu.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >