Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1331
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Trafik sigortası basamak 3 çıkıyor
S
7 yıl (533 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Geçen sene basamak 4 tü kaza yapmadım bu sene 3 olmuş ?

Araba alıp sattım motorda aldım bu yüzdenmidir

Şuanki 207 1.4 75 2007 modele 1800TL çıkarttılar moralim bozuldu :)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suspect58 -- 9 Şubat 2019; 17:46:39 >

P
7 yıl (29 mesaj)
Er

Bilgilerinizi paylaşabilirsiniz eğer 21 farklı şirketten fiyat bakabilirim. Ek olarak indirim sunabilirim ✋🏻



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

D
7 yıl (2579 mesaj)
Binbaşı

fiyat teklifi bakarken referans çekilen poliçeyi acente görüyor, o bilgiler ile tramer den aracı bulacak daha sonra kaza tutanak sorgulamadan ilgili kaza bilgilerini bulacak. Acenteniz uğraşmaz yada bilmiyorsa özelden bana ulaşın bende acente sahibiyim, işlemleri gerçekleştirelim.




Bu mesajda bahsedilenler: @suspect58
C
7 yıl (1 mesaj)
Er

Bende bir şey sormak istiyorum, 2005 yılında aldığım araç 4. kademeden sigortası başladı, 2006 yılında 1. kademeye düştü ödemeleri yapıp arabayı sattım. Daha sonradan başka araç aldım 4.kademeden başladı 6. kademeye kadar çıktı ben o aracıda sattım. Geçen sene 2006 yılında sattığım aracı geri satın aldım, trafik poliçem tekrar 1. kademeden başladı ve bir türlü düzeltilmiyor bunun sebebi ne olabilir bilgisi olan varmı? Yardımcı olabilirmisiniz lütfen.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
7 yıl (106 mesaj)
Onbaşı

Hocam sebebi, araçların kullanım tarzından dolayı.
6. kademede hasarsızlık indirimin var fakat yeni aldığın araç otomobil bir önceki kamyonet ise kamyonetteki indirimi kullanamazsın.
Buradaki kullanım tarzlarının yerleri faklıda olabir örnek olarak yazdım.
İndirim alınamadığı için sistem boşta olan hasarlı araca ait cezayı bu aracına yansıtıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @cane78
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.