Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1129
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Aliexpress yanlişlikla sipariş... iptali yeri yok
S
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar slm.Ben kaç yildir Aliexpress kullaniyorum böyle birsey basima gelmedi.Enistem acemi yeni üye bir şey almiş bunun yaninda 60 tl lik bir ürüne bakarken yanlışlıkla satin almiş.Benden yardim istedi ancak alinan ürünün sayfasinda hiçbir şekilde iade yani cancel tiklama bolümü yoktu.Saticiya defalarca mesaj atmama ragmen ürünü kargoladı.Şimdi ürün gelince teslim almasak geri gitse para iadesi talep edebilirmiyiz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
5 yıl
Binbaşı

Satici ürünü onaylamış sanırım o yüzden cancel bölümü yok.eger kayıtlı posta ile geliyorsa urun gelince teslim almazsan geri gittigi sistemde görünürse dispute açıp parayı alabilirsin ama minimum 3 ay sürer



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Cevap için teşekkürler.Enistem farketmiş iki dakika sonra bakmiş ama iptal yokmuş.Benden yardim istedi Bende saticiya defalarca ingilizce yanlis satin alma lutfen iptal edin yazmama ragmen cevap vermedi ve ertesi gün ürünü kargoladi.-150 ye yakin siparisim oldu boyle birsey gormedim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Amosis
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.