Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
468
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Çiçek Sipariş sitemiz açıldı
D
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Çiçek
Çiçek siparişinde Türkiyenin yeni adresiwww.osevio.com hizmetinizdedir.
Neden Biz ?
Usta İşi Çiçekçilikwww.osevio.com Çiçekçilik sektörüne gönül vermiş, yıllarını adadığı bu iş alanında ustalığa ulaşmış çiçekçiler ile çalışır. Usta çiçekçiler ile özenle hazırlanan ürünleriniz bir duyguya hitaben gönderildiği bilinciyle teslim edilir.
Özel Tasarım Çiçekleri
Usta çiçekçilerimizin ellerinden çıkan eşsiz çiçek aranjmanları ile başka bir çiçek sitesinde bulamayacağınız çiçek ürünlerine ulaşırsınız. Göndereceğiniz ürünler mutlu etme garantilidir :)
Dekoratif El Yapımı Çiçekler
Türkiye'nin büyük cam üreticilerinden birinin desteği ile birliktewww.osevio.com için tasarlanmış eşsiz dekoratif vazolar diğer çiçek sitelerinde bulamayacağınız özel olarak tasarlanmış vazolarımız hem görsel olarak hem de kalite olarak fark yaratmaktadır. Çiçek gönderimleriniz sonrasında sadece çiçek göndermiş olmakla kalmazsınız, aynı zamanda dekoratif güzel bir vazo da hediye etmiş olursunuz.
Her Gün Aynı Gün Çiçek Teslimatı
Siparişleriniz aynı gün sizin belirlediğiniz saat aralığında en yakın dağıtım ağımız tarafından en hızlı şekilde görselde gördüğünüz aynı güzellikte teslim edilmektedir ve sizleri siparişinizin her aşamasında E-mail ve SMS ile de bilgilendirmekteyiz.
Her Gün Taze Çiçekler
Her gün sizler için özel olarak seçilen çiçeklerimiz taze ve canlı renkleri ile hazırlanarak sizlere ulaştırılmaktadır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital34 -- 17 Ocak 2019; 11:54:16 >

C
5 yıl
Teğmen

siteniz hayırlı olsun,
donanimhaberci olarak simdi sipariş verecek olsa, varmi bizim bir ayrıcalıgımız :) ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.