Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
566
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ASUS ROG G51JX anakart yandı
A
7 yıl (366 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Laptop ani elektrik kesintisinden sonra bir daha açılmadı. Pili takılı değildi. Sanırım anakart yandı. Tamiri mümkün müdür? Eğer değilse parça parça satabilir miyim? Üzerinde intel i7-7200QM , Nvidia Geforce gts 360m cuda(mxm slot çıkartılabiliyor), 3x 2GB ram ddr3 1066mhz detaylı özelliklerinehttps://goo.gl/2fqaDY bakabilirsiniz. Tamir edilebilirse tamir etmek/ettirmek isterim. Yol gösterebilecek, yardımcı olabilecek olan var mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
7 yıl (291 mesaj)
Teğmen

pil/sarj kablosu soketlerinin anakarta bağlandığı bölgede bazen bağımsız sigorta görevi gören parçalar oluyor.
anakartınızın tamir videoları veya datasheetleri mevcuttur mutlaka çok yeni bir model olsa sorun olur ama cihazlar biraz yıllandımı bu tarz videolara/dökümanlara erişebiliyorsunuz.

ufak bir lehim ile halledilebilir belkide işiniz. hatta belkide sadece güç kaynağınız yanmış dahi olabilir. bence ilk olarak muadil eşdeğer voltaj/amper değerine sahip başka bir güç kaynağı ile test etmeniz. (arkadaşlarınız arasında aynı güç kaynağına sahip olanlar olabilir , birkaç gün facebooktan sorun derim )



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.