Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1215
Tıklama
0
Öne Çıkarma
# Hayatımın macerasına çıkıyorum # - 23 Ocak 2019
C
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Herkese merhaba,

Şu anda yüksek lisans yapıyorum. Bu dönemin bitmesiyle ders yüküm bitmiş olacak. Uzun zamandır düşünüyorum bir işte çalışmayı düşünüyordum çünkü henüz deneyimim yok. Ancak hayatın çok kısa olduğunun farkına vardım. Cidden en güzel yaşlarımı eziklik dönemini yaparak mı geçireceğim? Başkası için çalışarak , şanslıysam iş bulup 2500 TL maaşla geçireceğim. Bunun yerine sınırları zorlamak ve muhteşem bir hayat tecrübesi kazanmak fikri geldi aklıma. Ve bunu yapmaya karar verdim.

Maceradan kastım ne?

Aslında şu anda rotam filan hiçbir şey belli değil. Ama 3-4 ay boyunca gezmeyi düşünüyorum hatta bu süre daha fazla da olabilir. Ömür boyu bile olabilir :)
Bu sürede minimum para ile otostop yaparak, helpx gibi oluşumlarla başkalarının çiftliklerinde onlara yardım ederek çoğu şeyi bedavaya getiricem. örneğin adamın işlerine günlük 4 saat yardım ediyorum ve o da bana kalacak yer ile yemeğimi temin ediyor. Öyle acayip yerler gezeyim amacıyla çıkmıyorum bu yola. Daha çok insanla tanışmak, insanları analiz etmek istiyorum. Ve tabi eğlenmek.

Diyelim helpx'te yapacak iş bulamadım. Bu zamanlarda hostellerde 8-10 kişilik odalarda kalacağım. Hayatım boyunca tek olmaya alıştım, her işimi tek hallettim. Bu sefer insanlarla paylaşarak bir şeyleri yapacağım. Bana baya faydası olacağını düşünüyorum. Onun dışında ulaşım otostop ile, ama zorda kalırsam otobüs filan da olabilir. Hatta uçak kullanmam diye bir kaide de yok. Amaç sadece minimum maliyeti sağlamak.

Deneyemediğim her şeyi denemek istiyorum bu süreçte. Bunu bir vlog olarak da çekebilirim. Sizin önerileriniz, şunu deneyimle dediğiniz olaylar var mı? :)



F
6 yıl
Teğmen

Uzak Doğu Asya bu konularda daha rahat bekliyorum eğer gelirsen buluşabiliriz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
6 yıl
Yüzbaşı

Rez yaz için yapmayı düşünüdüğüm projelerden birisidir benimde.



C
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: fuwafuwaboy

Uzak Doğu Asya bu konularda daha rahat bekliyorum eğer gelirsen buluşabiliriz.
Neredesin hocam? Tayland'da bulunmuştum ve baya güzeldi. Zaten oradaki fotolardan anladım ne kadar gezmeyi özlediğimi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
6 yıl
Yüzbaşı

Rez



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

K
6 yıl
Yüzbaşı

Pattaya ya cok gittim hocam gogo barlarda guzel vakit geciyor tavsiye ederim



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

F
6 yıl
Teğmen

Japonyadayım benim tercihim Kore’den yana istersen bir kız bulup hayat bile kurabilirsin orada gittim çok beğendim çok arkadaş canlısı insanlar ve kızlarının diğer Asya ülkelerinin üstünde bir güzelliği var.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuwafuwaboy -- 6 Ocak 2019; 17:45:40 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Charm
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.