Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
468
Tıklama
0
Öne Çıkarma
sigorta yardım
D
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Zorunlu sigortam 17.12.2018 tarihinde bitiyor. 08.12.2018 cumartesi aracımla kaza yaptım. 10.12.2018 sabah sigortamı yaptırdım ve hasarsızlık indirimi aldım. Son sigortada basamağım 3 iken 4. basamaktan yeniledim. Bu kaza bir sonraki sigortama nasıl yansır? Seneye kaçıncı basamağa yükselir sigortam? Sizce mantıklı birşey mi yaptım? Sigorta şirketi poliçemi iptal edebilir mi? Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler..



İ
5 yıl
Onbaşı

Zorunlu trafik poliçeleri satış ve vefat haricinde iptal edilemez hasarsızlık kademeniz sigorta şirketinin bilgi işlem alt yapısı ile de bağlantılı olarak yıl içinde zeyil ile değiştirilebilinir bu size ek prim olarak yansıyacaktır 2. Kademeye düşme ihtimaliniz yüksektir



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

D
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Teşekkürler cevap için



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Er

Çok geçmiş olsun hocam, benimde arkadaşımın başına geldi böyle bir durum. Nereden ne bilgi alırız derken, Doğa Sigorta ile tanıştık tavsiye üzerine hem sorularımıza cevap verdiler içimizi rahat ettidiler hemde uygun fiyatla iş yaptılar. Hocam bu tür sorunlarla karşılaştığınızda sakin olmaya çalışıp konu üzerine uzman kişilerle görüşmenizi tavsiye ederim.
https://www.dogasigorta.com/



D
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşınızın durum ne oldu. Kademesini düşürdüler mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.