Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1216
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Trafik Sigortasından Pert Araç Ödemesi
C
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Pazartesi günü park halinde duran 2010 model Honda Civic aracıma bir bayan şirket aracıyla çarptı. Araçtaki hasar 50-55 bin lirayı bulacak. İkinci elinin 60-70 arası gezdiğini düşünürsek aracın perte çıkacağı kesin. Benim de kaskom yok. Kaskom olsaydı kendi kaskom bana aracın piyasa değerini ödeyip karşı taraftan alıyormuş. Ancak şimdi ne olacağını bilmiyorum. Karşı tarafın trafik poliçesinde "Araç başına 36 bin TL, Kaza başına 72 bin TL" teminat görünüyor. Bu durumda trafik sigortası bana aracımın ikinci el değerini öder mi? Yoksa 36'sı benden, kalanı adamdan mı al der? Araç başına 36 bin dese de kaza başına limit 72 çünkü.



C
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bu arada karşı tarafın kaskosu da var.



D
5 yıl
Binbaşı

Merhaba hocam,

özelden iletişim numaramı yazayım arayın anlatayım nasıl yapacağınızı.




Bu mesajda bahsedilenler: @cenk78
H
5 yıl
Er

Reddedilen sigorta tazminat dosyaları hakkında yapılan incelemelerde birçok dosyanın önceden belirlenmiş ve bilinen haksız ve hukuka aykırı nedenlerden kaynaklı reddedildiği görülmüştür.

Uygulamada sigorta şirketleri ödeme yapmamak için basit gerekçelerle zarar ve ziyanınızı ödemeyi reddetmektedir. Şayet reddedilen tazminat dosyalarınız konusunda çözüm arıyorsanız, yapmanız gereken mutlaka profesyonel yardım almak olmalıdır. Alacağınız profesyonel yardım zarara uğradığınız hakların geri iadesine ve mağduriyetinizin giderilmesine vesile olacaktır.

Sorularınız için iletişime geçin! hasartazminati34@gmail.com



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.